Header afbeelding

Mi-Qa

Schoonmaak met een app

Januari 2022

Mi-Qa
Mi-Qa is een Visual Artificial Intelligence start-up uit onze eigen start-up incubator. Het platform helpt bij het managen en organiseren van facilitaire werkzaamheden in de leisure & hospitality en is het eerste platform ter wereld dat naast organisatorische processen ook de schoonmaak automatiseert.

Hoe blijf je als bedrijf in facility services competitief?
De facilitaire dienstverlening staat onder druk door krapte op de arbeidsmarkt en toenemende kwaliteitseisen. Bedrijven moeten meer doen, met minder. De dienstverleners die dat lukt, gaan de race winnen. Bij Mi-Qa willen ze bedrijven hierbij helpen.

Mi-Qa maakt het makkelijk
Kwaliteit is de belangrijkste graadmeter in facilitaire dienstverlening en kost de meeste tijd om te borgen en herstellen. Voor Mi-Qa hebben we daarom een algoritme geschreven dat op basis van visuele input direct de kwaliteit kan beoordelen.

Header afbeelding

“Mi-Qa helpt een handje want hij weet altijd wat er moet gebeuren”

Check check dubbelcheck

De krachtige AI van Mi-Qa herkent en analyseert ruimtes op basis van foto’s. De medewerker krijgt direct terugkoppeling of een ruimte klaar is voor gebruik en wat er nog moet gebeuren. Het platform geeft de teamleiders real-time inzicht in de status, voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden en dat bespaart tijd. Handig als de verwachte gasten toevallig ietsje eerder op de kamer willen.

afbeelding

Automatisering voor de werkvloer
De mobiele Mi-Qa app kijkt niet alleen mee, maar werkt ook mee. Het controleren van de inventaris, tellen en registratie kost medewerkers veel tijd. Mi-Qa doet dit werk met plezier en zo snel als 1 druk op de fotoknop. Zo kunnen medewerkers focussen op het werk dat het belangrijkste is bij facility services; de kwaliteit van dienstverlening.


Inclusieve inzetbaarheid
In de facilitaire dienstverlening werken mensen uit alle windstreken. Communicatie is dan niet altijd gemakkelijk maar erg belangrijk als je gasten verwacht. Mi-Qa vertaalt daarom alle communicatie in real-time naar de taal van de gebruiker, zelfs de chat tussen teamleiders en medewerkers. Dat faciliteert.

Bekijk ook onze andere projecten!

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.