Header afbeelding

Jac Ruyters Groep

ERP Systeem op maat

Januari 2022

Jac Ruyters Groep
Al meer dan 50 jaar is het de missie van Jac Ruyters Groep om continu de kwaliteit en de service te garanderen en te optimaliseren en dat op vlak van resultaatgericht bouwen en onderhouden. Jac Ruyters Groep levert diverse diensten zoals schilder-, renovatie- en nieuwbouwwerken. Met een B2B klantenbestand dat bestaat uit o.a. woningcorporaties, vastgoed ondernemingen, overheidsinstellingen en industriële ondernemingen is consistent kwaliteit en snelle service van groot belang.

Automatiseer bedrijfsprocessen
Verouderde processen gebruiken is op de dag van vandaag niet meer efficiënt en gaat ten koste van kwaliteit en snelle service. Het handmatig afboeken van orders en inplannen van personeel kost veel tijd en het automatiseren van deze processen is juist tijd- en kostenbesparend.

ERP Systeem op maat
Een Enterprise Resource Planning systeem (ERP) is een softwaretoepassing om bedrijfsprocessen te versnellen en kwalitatief te verbeteren. De samenwerking tussen interne afdelingen en opdrachtgevers zal soepel verlopen en nauwkeurig en consistent gegevens verwerken en beheren. Dit op maat gemaakte ERP systeem voor Jac Ruyters groep bevat een aantal elementen waaronder:

- Quote/Order/Employee management
- Automated reporting
- Webportal voor klanten, aannemers en werknemers

Niet alleen een overzicht van alle klanten bevordert de interne processen, maar ook een overzicht van de offertes, prijslijsten en het personeel. Alles wordt automatisch aan elkaar gekoppeld wat het invullen van bepaalde documenten vergemakkelijkt. Daarnaast kan er sneller gezien worden waar personeel ingezet kan worden.

Header afbeelding

“"Weg met die Excel sheets."”

afbeelding

Werknemers krijgen de mogelijkheid om dagelijks hun uren digitaal in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor rapportages die inzicht moeten geven in de werkzaamheden die iemand uitvoert en de tijdsduur per taak.

Hoe meer er digitaal kan, hoe makkelijker en vooral sneller en nauwkeuriger.

Wat begon met het digitaliseren van excel bestanden, groeide uit tot een full fledged ERP Systeem dat gekoppeld is aan o.a. de boekhouding en loonadministratie. Een samenwerking van het eerste uur die middels een jaarlijks pakket ervoor zorgt dat via ingeschoten tickets updates en oplossingen worden uitgevoerd. 

Maatwerk is altijd uniek, met gaandeweg ook nieuwe features zoals accommodaties, sharepoint en een UI update van het ERP systeem. MT Frameworks bestaande uit o.a. PHP en Javascript.

Bekijk ook onze andere projecten!

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.