Header afbeelding

Digitaliserings­­analyse

Digitaliseringsanalyse & innovatie agenda

Bij Mediatastisch helpen we organisaties al ruim 12 jaar met innoveren en digitaliseren. De grootste uitdaging voor onze opdrachtgevers? Weten wat er technisch mogelijk is én wat het oplevert.

Daar hebben we wat op gevonden: Een vrijblijvende analyse mét bijbehorende innovatie agenda. Zo weet u precies waar u staat en wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

Waarom een digitaliseringsagenda laten opstellen?

Er zijn twee grote trends die alle bedrijven raken: Automatisering en de krapte op de arbeidsmarkt. De winnaars op de arbeidsmarkt investeren meer dan ooit in het vinden en behouden van personeel. Maar zij zijn niet de winnaars van morgen.

Dat zijn de bedrijven die nu investeren in automatisering. Soms gedwongen door de krapte, soms door een vooruitziende blik. 

Wat levert het op?

De innovatie agenda levert inzicht op. Inzicht in de mogelijkheden, onmogelijkheden en potentieel rendement. Scenario's waar u mee vooruit kunt. Nieuwe plannen maken en oude plannen evalueren.

Digitalisering kan zomaar 20% rendement opleveren in uw operatie net zoals bij Mi-Qa het geval is. Bij GoodMoovs verminderde onze innovatie ongeveer 75% van de service calls, erg prettig met een 24-uurs service concept. Andere getallen? 50% vermindering van restmateriaal bij productiebedrijven, besparing van 3 FTE op de administratie van een bouwbedrijf.

Gemiddeld verdienen onze opdrachtgevers hun investering binnen 3 jaar terug.

Digitaliseren in 3 stappen

Ook weten wat digitalisering uw organisatie kan opleveren? Komt erachter in drie simpele stappen:

1. Kennismaking

Laat uw gegevens achter op deze pagina of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

2. Digitaliseringsanalyse

We analyseren vrijblijvend uw organisatieproces om te bepalen wat er slimmer kan.

3. Innovatie agenda

Met de innovatie agenda kunt u actief aan de slag om stapsgewijs te digitaliseren.

Vraag vrijblijvende uw innovatie agenda aan:

En ontdek wat digitalisering uw organisatie kan opleveren.

Werken bij Mediatastisch

Bekijk onze jobs

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.