Header afbeelding

Pinkey

Één sleutel voor iedereen

Januari 2022

Pin-Key
Pin-Key is een smart-slot ontwikkeld door de firma Berkx. De specialist in hang-en-sluitwerk, beveiliging en sleutelservice zag de vraag naar slimme sloten vanuit verschillende kanten toenemen. Met het zelf ontworpen en geproduceerde Pin-Key komen ze tegemoet aan die vraag met een slim slot.

Super slim slot
Pin-Key is geschikt voor verschillende doelgroepen. Zo is het gemakkelijk in gebruik voor senioren en handig voor bedrijven die hun toegang moeten organiseren. Voor de marktintroductie was het belangrijk om het product doelgroep-neutraal te positioneren.

Een pagina, alle antwoorden
We hebben op basis van de business case Pin-Key neergezet als een oplossing voor toegang. Met de one-page website laten we het slot van alle kanten zien en creëren we de behoefte voor verschillende doelgroepen met diverse interactieve contentblokken.

Header afbeelding

“De sleutel tot zorgeloos wonen”

De sleutel tot succes

Omdat het product gelanceerd wordt voor verschillende doelgroepen is het belangrijk dat alle doelgroepen de voordelen van de Pin-Key inzien. Dit hebben we gerealiseerd door met de copy en het design te focussen op de functies en algemene verschillen met andere sloten. Met voorbeelden in de aanvullende tekst helpen we de bezoeker op weg om de Pin-Key en de voordelen voor te stellen in de eigen situatie.

Het product als logo

Pin-Key is een stand-alone product en verdient een eigen huisstijl. Om de nadruk te leggen op het innovatieve karakter van het slot en de twee belangrijkste functies hebben we deze verwerkt in het lettermerk. De ronding van de P suggereert draaiing net zoals het cijferslot en de middelste tak van de E symboliseert de symmetrische sleutel.

Show and Sell
Een product zoals de Pin-Key leent zich uitermate sterk voor animaties om de producteigenschappen en werking te laten zien. Uiteindelijk is ervoor gekozen om een van de belangrijkste functies te animeren met HTML5: Het opendraaien van het cijferslot. Zo kunnen bezoekers het gemak in een oogopslag zien.

Bekijk ook onze andere projecten!

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.