Header afbeelding

GoodMoovs

Digital car keys? Yes please!

Januari 2022

GoodMoovs
GoodMoovs levert in verschillende Europese landen mobiliteitsoplossingen voor aanbieders en gebruikers van deel-voertuigen. Met hun slimme platform-as-a-service wordt fleetmanagement een eitje en de mobiele apps maken het vinden, reserveren en gebruiken van elektrische auto’s en fietsen makkelijk en snel.

Digital mobility platform
Sinds 2013 helpen we GoodMoovs bij hun missie naar 0% emissie als vaste strategisch digital partner. Het platform biedt de reiziger een volledig mobiele klantervaring terwijl de zakelijke gebruiker binnen de gekoppelde webomgeving diepgaand inzicht heeft in de data.

Reserveren, rijden en ROI
We weten uit onderzoek dat gemak essentieel is voor de adoptie van duurzame concepten. Het ontsluiten van data is daarbij essentieel voor vernieuwing en vormt de basis voor optimalisatie van de bezettingsgraad en onderbouwen van de ROI voor de zakelijke klant.

Header afbeelding

“We Drive Solar is goed op weg dankzij het mobility-platform-as-a-service van GoodMoovs”

Wat kan er weg?

Het is belangrijk dat gebruikers van GoodMoovs probleemloos kunnen wegrijden en met zo min mogelijk moeite verder kunnen gaan met hun dag. We onderzochten daarom in de Solution Design fase hoe een rit eruit ziet en welke onderdelen daarvan te automatiseren zijn. We kijken daarbij echt naar ieder detail. Zelfs naar welke fysieke objecten we kunnen digitaliseren door hardware en software te combineren.

afbeelding

One App to Ride them all

Daarom zijn we de IOS en Android apps van GoodMoovs gaan inzetten als een digitale sleutel. Met de app open en sluit je alle auto’s en fietsen. Maar er viel meer winst te behalen met digitalisering. Want hoe meer er digitaal kan, hoe makkelijker en dus hoe meer duurzame kilometers. Daarom werkt zelfs het starten van de auto gewoon met de app.

Platform as a Service
Duurzaamheid staat centraal bij GoodMoovs. Dat gedachtegoed houdt niet op bij de service maar passen ze toe in hun volledige digitale strategie. Daarom is het gehele digitale platform van apps tot back-end systeem ook te gebruiken door andere aanbieders van deel-voertuigen. Dat is E-car sharing in het kwadraat.

Bekijk ook onze andere projecten!

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren en om ons verkeer te analyseren. Bepaal of u cookies van onze website wilt accepteren.