Conversion Rate Optimization Uw website heeft talent. Haal eruit wat erin zit!

Wat is Conversie Optimalisatie?

Mediatastisch is een van de eerste bedrijven in Nederland die Conversion Rate Optimization oftewel CRO diensten verleent. CRO gaat over het verhogen van de winstgevendheid. Websites en webshops krijgen veel bezoekers maar slechts een klein percentage wordt klant. Vaak is een webshop succesvol als er 3% conversie behaalt wordt. CRO diensten zijn erop gericht om die 3% te laten groeien.

Hoe werkt het?

Uw website of webshop wordt met behulp van een aantal programma’s onderzocht en geanalyseerd. Het gedrag van de webbezoeker is leidend. De data die hieruit voortvloeit vormt de basis voor hypotheses. Deze worden getest en geverifieerd. Door dit proces cyclisch toe te passen wordt een website steeds beter ingericht voor de bezoeker waardoor de conversie stijgt.

Wat zijn de te verwachten resultaten?

Vooraf is het nooit in te schatten wat werkt en wat niet. Maar een CRO traject heeft als gunstige effecten dat een website technisch beter wordt, gebruiksvriendelijker wordt, duidelijker wordt en dat het zijn verkooptalent beter ontwikkelt.

Wat we al bereikt hebben

  • Marketing mailing
    Conversie percentage van 15%
  • Webshop redesign
    Aanmelding nieuwe klanten gestegen met 334% op maandbasis

Wat we voor u kunnen doen

  • Compleet CRO traject
  • Redesign van website
  • Web teksten optimaliseren
  • Marketing mailings optimaliseren

Wat we nog meer voor u doen

Online adverteren

U denkt erover na om te starten met adverteren via zoekmachines want u wilt beter gevonden worden op internet. SEA - Search engine advertising kan een mooi middel zijn om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Wij helpen u bij het inrichten van uw online reclame campagne en kunnen nauwkeurig bepalen welke zoekwoorden bezoekers opleveren die een aankoop bij u doen of contact met u opnemen. Zo haalt u maximaal resultaat uit uw marketing budget. Betalen voor kopers niet voor kijkers dus!

Zoekmachine optimalisatie

Organisch verkeer generen voor uw website doen we door middel van een search engine optimization traject. Al tientallen van onze klanten staan op de eerste pagina van Google met de belangrijkste keywords voor hun organisatie dankzij onze voordelige trajecten. Wij weten waar uw website aan moet voldoen om ook hoog in Google te scoren. Met welke zoekwoorden wilt u gevonden worden? Laat het ons vandaag nog weten.

Mailings

U wilt uw klanten met zekerheid kunnen bereiken en hun volledige aandacht hebben voor uw boodschap. De beste methode die u dan kunt gebruiken is email. Mediatastisch helpt u bij het ontwerpen, schrijven en versturen van uw mailings. Zowel B2B als B2C mailings kunnen wij voor u verzenden met uw eigen email adressen. Stuur ons een even mailtje voor meer info!

Ook geïnteresseerd in een, Mediatastische website? Neem contact met ons op

Wat onze
klanten zeggen

11 december 2013

"Persoonlijke service die kort op het product ligt.
Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service die wordt aangeboden."

Wim Vinken - Vinken Service B.V.